Teamet

Johan Holst Nielsen - Partner og Teknisk direktør

Johan Holst Nielsen

Partner

johan@Wemind.dk

Johan er ansvarlig for de tekniske leverancer i Wemind. Ud over at være en aktiv del af selve eksekveringen leder han også processen og temaet omkring vores tekniske leverancer. Med en solid forretningsforståelse fungerer Johan desuden også som rådgiver for vores kunder i relation til CMS, systemarkitektur og -integration, datastruktur og dataanalyse i perspektiv til kundernes virksomhed. Med mere end 15 års erfaring inden for IT og udvikling har Johan bred erfaring med mange aspekter af både drift og udvikling af IT-løsninger, og han har gennem sin karriere været ansvarlig for opbygning, drift og løsninger i relation til større interne såvel som eksterne sociale netværk og platforme.

Ea Luise Andersen - Strategic Director

Ea Luise Andersen

Partner

ea@Wemind.dk

Ea er ansvarlig for det analytiske og strategiske område i Wemind. Med solid forretningsforståelse, tværkulturelle indsigter og et globalt mindset fungerer Ea også som rådgiver for både danske og internationale kunder. Som overordnet QA-ansvarlig har hun fokus på høj kvalitet i vores leverancer. Ea har særlig ekspertise inden for strategi, transformation, forandringsledelse og governance, der binder det digitale og kundernes forretning sammen. Ea har tidligere arbejdet i både Kina, Ungarn og Estland. Hendes uddannelsesmæssige baggrund tæller en HA-int. (erhvervsøkonomi og sprog) fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet og en MBA fra CEU Business School ved Central European University i Budapest og Goizueta Business School ved Emory University i Atlanta.

Walid Orfaly - Creative Director

Walid Orfaly

Partner

wo@Wemind.dk

Walid er ansvarlig for de digitale leverancer i Wemind. Han hjælper vores kunder med at indarbejde innovative digitale løsninger og digital strategi i relation til deres forretning. Forretningsudvikling i et digitalt perspektiv er det, der driver Walid i sit daglige arbejde, og han elsker at udfordre og hjælpe virksomheder frem mod en ny digital virkelighed. Hans kompetencer inden for design, kreativ konceptudvikling, transformation og strategi kombineret med en teknisk baggrund sikrer en holistisk kunderådgivning. Gennem flere år som selvstændig har Walid arbejdet for nogle af de største virksomheder og reklamebureauer i Danmark, og han har hjulpet flere startups med at nå deres mål. Derudover holder Walid ofte foredrag og workshops om fremtidens digitale muligheder. Han er uddannet Multimedieudvikler og har en PBA i eConcept Development Københavns Erhvervsakademi (KEA). Inden for kort tid kan Walid ligeledes kalde sig cand.it i Digitalt Design og Kommunikation fra IT-Universitetet i København.

Mette Just Jakobsen - Strategic Advisor

Mette Just Jakobsen

Strategisk rådgiver

mette@Wemind.dk

Med hendes egne ord opstår nytænkning, når intellektuel nysgerrighed møder hverdagens udfordringer. Ud fra den overbevisning arbejder Mette i krydsfeltet mellem research, analyse, (digital) strategi, koncept- og forretningsudvikling - med det formål at transformere indsigter til håndgribelige anbefalinger og innovative koncepter og dermed skabe sammenhæng mellem det digitale og kundernes forretning. Hun er drevet af at hjælpe virksomheder ind i den nye digitale virkelighed. Mette har tidligere arbejdet med kommunikation, CRM og dialog- og relationsmarkedsføring på både bureau- og kundesiden. Hun har en B.Sc. i Engelsk og Interkulturel Marketing fra Copenhagen Business School (CBS) og en M.Sc. (cand.it) i E-Business fra IT-Universitetet i København.

Heidi Lundø - Project Manager

Heidi Lundø

Projektleder

heidi@wemind.dk

Heidi leder og koordinerer vores kundeprojekter og har med sans for både detaljen og det store forkromede overblik fokus på kvalitet, progression og et godt samarbejde undervejs. Hun leder projekter med åbenhed, ærlig dialog og involvering af vores kunder for at sikre de mest succesfulde resultater. Fra både bureau- og kundesiden har Heidi desuden erfaring inden for corporate branding, integrerede kampagner, events og PR, hvor hun har arbejdet med og rådgivet både NGO’er, kommercielle og politiske kunder. Og så er hun i øvrigt en dygtig skribent og en god kommunikatør. Heidi er uddannet cand.mag. i dansk og strategisk kommunikation fra Københavns Universitet.

Jens Nielsen - Degital Designer

Jens Nielsen

Digital Designer

jens@Wemind.dk

Jens er en legetøjselskende, digitalt-afhængig tech-nørd, som er passioneret omkring alt, der har med design at gøre - uanset om produktet er hjemmesider, apps, stole, mecharobotter, T-shirts eller Lego. I Wemind bruger han sine solide designegenskaber til at udvikle gennemtænkte, relevante og konceptuelt stærke digitale løsninger. Han er en effektiv front-end udvikler med evnen til at omsætte Photoshop-filer til skarpt og pænt formateret HTML og CSS. Derudover er han stærk inden for UX, UI og app design. Jens er uddannet Multimediedesigner og har 10 års bred, professionel erfaring med den digitale verden.